Boek | Lula & Co | Granny's Crochet Hook & Nourillu

Artikelnummer: 300000941
Vorige Artikel 6 van 121 Volgende
€ 17,50 (incl. btw)
Oeps, ik ben op!

Maar bestel gerust, je hebt me dan binnen ca. 4 werkdagen in huis.

Wie wordt er nu niet blij van deze amigurumi? Welkom in de unieke wereld van Lula en haar vrienden! Maak kennis met de kleine Lula, die elke dag samen met haar trouwe teddybeer vol verwondering naar de wereld kijkt. Lula gaat op bezoek bij haar buurman Gary, die biologische groenten kweekt in zijn tuin. Gary’s man Hadi is ook van de partij en hij dirigeert vanavond een concert. Hun dochter Maja, die elk vrij moment met haar neus in de boeken zit, komt haar papa zeker aanmoedigen. Let wel op voor Oma, want zij haalt halsbrekende toeren uit op haar skateboard... En Opa is altijd dichtbij met zijn hiphopmuziek op zijn boombox. De wereld van Lula is vol met kleurrijke personages die je graag willen ontmoeten.

Geef een extra dimensie aan je haakskills met de eigenzinnige personages in dit boek. Alle patronen hebben stap-voor-stap instructies, heldere foto’s en handige videotutorials, dus zowel beginnende als geoefende hakers kunnen meteen aan de haak!

Liever via Bol.com?
Bestel je dit boek liever bij onze partner Bol.com omdat je geen nieuwe garens en benodigdheden nodig bent? Geen probleem, begrijpen we! Ga er meteen heen via deze link.

Eigenschappen
ISBN 9789464015836
Taal Nederlands
Moeilijkheidsgraad Beginners en gevorderden
© 2017 - 2022 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss