Wol en garens vormen de basis van ieder haakproject!

Wie wil haken heeft niet alleen een haaknaald nodig, maar natuurlijk ook mooi wol of garen! Het vormt de basis van ieder haakproject en door de keuze wol of garen kun je je project maken of breken. Niet voor niks dus dat jij graag even lekker rustig rondneust op Opmaatgehaakt.nl om alles eens goed te bekijken! Bij elk haakgaren hebben we duidelijke foto’s geplaatst, vaak zelfs met inspirerende foto’s van gehaakte dekens, gehaakte knuffels en andere eindresultaten! Ook informeren we je uitgebreid bij ieder wol of garen over de samenstelling, het gewicht, de lengte en over de bijbehorende wasinstructies. Zo kom jij altijd tot de beste keuze voor jouw haakproject!

Welke wol of garen gebruik ik voor mijn haakproject?

Oké, je weet wat je wilt gaan haken? Check! Maar nu de volgende vraag: welk wol of garen moet ik kopen? Dat ligt helemaal aan je haakproject en aan je wensen. Volg je een haakpatroon, dan wordt er vaak een dikte haaknaald geadviseerd die je als basis kunt aannemen in je zoektocht. En soms wordt zelfs ideaal haakgaren genoemd in het patroon; handig! Weet dat alles altijd kan, er is geen goed of fout, maar we kunnen je zeker wat richtlijnen geven.

Merken wol en garens

Bij Opmaatgehaakt.nl hebben we de meest populaire merken geselecteerd voor wol en garens. Dat heb je vast al gezien! Yarn and Colors, Durable en Scheepjes zijn echte Nederlandse kwaliteitsmerken en bieden per lijn een prachtig scala aan kleuren! Schachenmayr heeft Duitse roots en Phildar komt op haar beurt uit Frankrijk. Zij staan bekend om hun glans en om de gladheid van hun haakkatoen. Wordt nog lastig kiezen hè? Haha!  

Haakpakketten met de juiste wol en garens

Ga jij voor gemak en wil je gewoon meteen geschikt wol of garens hebben en meteen de juiste hoeveelheid en kleur in huis hebben? Kies dan uit het uitgebreide aanbod haakpakketten bij Opmaatgehaakt.nl! Gegarandeerd dat je goed zit! 

© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss