Sorteer op

Yarn and Colors Charming: een heerlijk zacht garen

De Yarn and Colors Charming is een heerlijk zacht garen dat lief en stoer is tegelijkertijd. Het bestaat uit 68% katoen en 32% acryl. Daardoor houdt het wat meer warmte vast dan alleen katoen. Een combinatie met acryl is bovendien altijd nog iets zachter. Het komt in prachtige gemêleerde, verwassen kleuren die een prachtig effect geven aan je project!

Voor al je gehaakte dekentjes, knuffels en kleding

Pak haaknaald 3 of haaknaald 3.5 mm en haak er stoere knuffels of lekkere warme dekentjes mee! Ook kun je Yarn and Colors Charming gebruiken voor kleding en andere woonaccessoires. Haak er sjaals mee, een mooie trui, een feestelijke vlaggenlijn of mooie mandjes bijvoorbeeld. Wat zou jij ermee willen haken?

Yarn and Colors Charming in het kort

  • Je gebruikt haaknaald 3 of 3.5 mm
  • Het is ideaal voor het haken van dekens en geeft een bijzonder effect aan je amigurumi en knuffels
  • Het voelt heerlijk zacht aan dankzij de toevoeging van acryl
  • Het houdt wat meer warmte vast dankzij de toevoeging van acryl
  • Het haakt superfijn
  • Het blijft lang mooi, dus je hebt en houdt eer van je werk
  • Het kan in de wasmachine op 30°C gewassen worden
  • Op een bolletje Yarn and Colors Charming zit 50 gram / 115 meter

Over Yarn and Colors

Yarn and Colors is opgericht om de haakwereld te kleuren. Met liefde hebben zij een geweldig kleurenpalet van 100 verschillende kleuren samengesteld die je in elke lijn opnieuw tegenkomt. Zo kun makkelijk mixen en combineren!

Yarn and Colors staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteitverhouding. De prijs is lager dan een gemiddeld ander merk, terwijl wij (en vele andere haaksters) vinden dat dit garen het allerfijnste haakt. Het glijdt letterlijk over onze haaknaald en daar houden wij zo van! Daarnaast splijt het niet en komen wij zelden knoopjes in de bol tegen. De kleuren stralen erover. Met honderd kleuren is er altijd wel de juiste te vinden voor dat ene project. En eerlijk is eerlijk; wij houden van Nederlandse merken die van deze tijd zijn! Ze gebruiken zulke leuke namen voor hun kleuren. Zeg eens: “Yarn and Colors Must-have Charming Mustard” .. Dat klinkt toch leuk? 

Naast Yarn and Colors Charming hebben wij ook Yarn and Colors Must-haveYarn and Colors Must-have Minis en Yarn and Colors Epic in ons assortiment. Ben jij benieuwd naar de verschillen tussen deze lijnen van Yarn and Colors? Lees dan eens onze inspiratieblog: Yarn and Colors: wat zijn de verschillen?

© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss