Haken voor Stichting Phéron
Stichting Phéron heeft als doel steun te bieden aan hen, die het verdriet moeten dragen van het verlies van een baby. Eén van de peilers is het aanbieden van de Phéron Memory Box, een alternatief voor de babyboxen die normaliter aangeboden worden na een zwangerschap. Al meer dan twintig ziekenhuizen geven inmiddels de Memory Boxen uit.

In deze box zitten diverse bijzondere herinneringsitems. Eén van de Korting Yarn and Colors White bij OMGherinneringsitems is een handgehaakt knuffelduo; kleine, katoenen knuffeldoekjes die volgens een vast patroon identiek gehaakt worden. Het zijn er altijd twee: eentje voor de baby en eentje voor het gezin. Zo blijft er voor altijd een verbinding... ❤

OMG is ambassadeur voor Stichting Phéron
Chantal Kant van OMG is de vrijwillig haakcoördinator van Stichting Phéron. Dat betekent dat ze beheerder is van de Facebookgroep Haken voor Stichting Phéron en dat ze er alles aan doet om haaksters en verzamelpunten te bereiken en bij elkaar te brengen. Haar ultieme doel is dat de stichting voldoende gehaakte knuffelduo's mag ontvangen om iedereen die het nodig heeft te helpen!

Daarnaast is OMG zelf ook officieel verzamelpunt in Hardenberg voor deze stichting. Je kunt bij ons je gehaakte knuffelduo's gratis inleveren. Wij dragen zorg voor de verzending naar de stichting in Sneek.

Ook meehaken?
Hoe bijzonder is het om dit te maken voor een ander? Alle haaksters in Nederland en België kunnen hun talent inzetten door deze speciale, waardevolle knuffeltjes te haken. Er zijn alleen al dit jaar 1000 duo’s nodig, jouw hulp is dus zeker welkom. Voeg je bij de Facebookgroep voor alle informatie, download het patroon en bestel direct deze goedgekeurde materialen om aan de slag te gaan!

Kies je garen:

En bestel indien nodig fournituren en vulling:

ps. Haak je mee? Met de kortingscode "STICHTINGPHERON" ontvang je 10% korting van ons op alle bovengenoemde garens als je ze voor de stichting gebruikt! 

Enorm bedankt voor jouw hulp, namens OMG en Stichting Phéron!

Liefs,

 

© 2017 - 2022 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss