Schachenmayr: Duitse kwaliteit!

Schachenmayr is een Duits merk en we weten allemaal wat dat betekent: kwaliteit! Schachenmayr bestaat al sinds 1822 waardoor ze enorm veel kennis en ervaring hebben opgebouwd al die jaren. Hun garens gaan de hele wereld over en ze inspireren menig creatieveling met hun haakpatronen. Ze zijn er voor beginners en voor gevorderde haaksters en proberen iedere generatie te bereiken. Ze richten zich dus niet alleen op het haken voor baby’s en kinderen; ook voor jezelf kun je genoeg moois haken met Schachenmayr!

SMC Catania: het paradepaardje

Eerlijk is eerlijk: SMC Catania is wel hét paradepaardje van Schachenmayr! Het is fantastisch katoengaren dat vooral bekend staat om haar glans. Het straalt erover en hierdoor lijkt je haakproject niet allen luxe, maar ook de kleuren komen prachtig uit dankzij de glans! Het garen splijt niet -fijn!- en het glijdt over je haaknaald!

SMC Catania heeft keurmerken voor babyspeelgoed en babytextiel

De SMC Catania is officieel geschikt bevonden voor het maken van speelgoed. Goed hè? Deze lijn bestaat sinds 1989 en wordt in Hongarije geproduceerd volgens strenge EU richtlijnen zoals ISO 9001, 14001 en 5001 voor kwaliteits-, milieu- en energiemanagement. Het is nu zelfs gecertificeerd met de OEKO-TEX® standaard 100 productklasse 1; de hoogste klasse die geldt voor textiel en speelgoed van textiel voor baby’s en peuters t/m het derde levensjaar. Catania in de unikleuren, artikel 035.9801210 (100 % katoen) is volgens de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed DIN EN 71-3 goedgekeurd. Je kunt het dus met een gerust hart gebruiken voor de allerkleinsten!

Haken met Schachenmayr

Wat kun je haken met Schachenmayr? Een betere vraag is eigenlijk: wat niet? Allereerst is de SCM Catania lijn echt geweldig voor het haken van amigurumi, ofwel gehaakte knuffels. Wil je kralen omhaken, muziekmobielen, muziekdoosjes of ander babyspeelgoed haken, dan zit je helemaal goed met dit merk. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het haken met Schachenmayr. Laat je ook eens inspireren door de leuke gratis haakpatronen op de website van Schachenmayr: haakpatronen voor vesten en truien, babykleding, babydekentjes, woonplaids, gehaakte krukken, gehaakte tassen en allerlei geinigs voor bijvoorbeeld Pasen en Kerst!

Schachenmayr shop je bij Opmaatgehaakt.nl

Uiteraard zorgen wij dat wij alle kleuren SMC Catania in ons assortiment hebben en houden! Komen er nieuwe kleuren uit, dan ben jij de eerste die het weet dankzij onze nieuwsbrief! Ben jij al ingeschreven?

© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss