Yarn and Colors en haar 140 fenomenale kleuren

Yarn and Colors is opgericht om de haakwereld te kleuren. Met liefde hebben zij een geweldig kleurenpalet van 140 verschillende kleuren samengesteld die je in elke lijn opnieuw tegenkomt. Zo kun makkelijk mixen en combineren!

De goede prijs/kwaliteitsverhouding van Yarn and Colors

Yarn and Colors staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteitverhouding. De prijs is lager dan een gemiddeld ander merk, terwijl wij (en vele andere haaksters) vinden dat dit garen het allerfijnste haakt. Het glijdt letterlijk over onze haaknaald en daar houden wij zo van! Daarnaast splijt het niet en komen wij zelden knoopjes in de bol tegen. De kleuren stralen erover. En eerlijk is eerlijk; wij houden van Nederlandse merken die van deze tijd zijn! Ze gebruiken zulke leuke namen voor hun kleuren. Zeg eens: “Yarn and Colors Must-have Lollipop” .. Mmm dat klinkt toch lekker?

Opmaatgehaakt.nl biedt het complete Yarn and Colors assortiment!

Heb je het gezien? Bij Opmaatgehaakt.nl kun je terecht voor alle garens van Yarn and Colors! 100% katoengarens, 100% merino wol, mixen tussen katoen, acryl, nylon en polyester; je vindt het hier allemaal. Ook hebben de garens van Yarn and Colors verschillende diktes; van garens geschikt voor haaknaald 2 mm tot haaknaald 25mm!

Ben jij benieuwd naar de verschillen tussen deze lijnen van Yarn and Colors? Lees dan eens onze inspiratieblog: Yarn and Colors: wat zijn de verschillen? Naast al deze garens shop je bij Opmaatgehaakt.nl ook Yarn and Colors Haakpakketten, Yarn and Colors Haakpatronen en Yarn and Colors tools. Zo haal je meteen alles in huis om aan de slag te gaan!

 

© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss