< Terug naar blogoverzicht

Haakinspiratie voor Durable Cosy, Cosy Fine en Cosy Extra Fine

Misschien heb je het al vaker gehoord: Durable Cosy, Durable Cosy Fine en Durable Cosy Extra Fine zijn fantastische garens om mee te haken! Maar... wat?! Ik geef je wat fijne inspiratie in deze blog! 

De eigenschappen van Durable Cosy, Cosy Fine en Cosy Extra Fine

De overeenkomst tussen deze garens is dat het allemaal heerlijke softmixen zijn; ze bestaan voor een deel uit katoen en voor een deel uit polyacryl. Omdat het wat dikkere garens zijn, geven ze je project een stoere uitstraling. Maar ze maken je haakproject ook luchtig, warm en su-per-zacht! Je leest het goed; dit garen ademt en is warm tegelijk, dus ideaal voor winterse projecten! Ook is het leuk om er knuffels mee te haken, omdat ze er wat groter en zacthter door worden. De verschillen tussen deze drie garens zit hem in de dikte. Op deze foto zie je goed wat de dikte van het garen doet. 

  • Durable Cosy
    Omdat je het haakt met haaknaald 6 is je project in een mum van tijd af en kun je je nieuwe gehaakte sjaal, muts of deken lekker snel gaan gebruiken! 
  • Durable Cosy Fine
    Vind je haken met haaknaald 6 een te dik resultaat geven, dan kies je Durable Cosy Fine. Shop meteen haaknaald 4 mee en gaan met die banaan!
  • Durable Cosy Extra Fine
    Op veler verzoek heeft Durable dezelfde softmix nóg iets dunner gemaakt, met Durable Cosy Extra Fine als eindresultaat. Met haaknaald 3 maak je de mooiste omslagdoeken, dekens en winteraccessoires!

Laat andere OMG fans je inspireren

Ik vroeg OMG fans op Instagram en Facebook naar hun haakwerk met deze garens en mocht hun foto's delen om jou te inspireren! Kijk je mee?

Even beginnen met deze fantastische berenmutsen. Ik haakte er zelf ook een voor onze kleine Tijs! Heerlijk warm, zacht en (heel belangrijk) niet-kriebelend. Het haakpatroon van deze baby berenmuts incl. sjaal en wantjes is te koop via Haakboutique op Etsy. Het patroon is in drie maten beschreven voor baby's van 0 tot 18 maanden. Voor 0-3 maanden heb je voor alleen de muts 2 bollen Durable Cosy nodig, en voor 3-9 maanden en 9-18 maanden 3 bollen Durable Cosy. Wil je ook de sjaal en de wantjes haken, sla dan nog 3 bollen extra in. Zorg ook dat je haaknaald 8 en haaknaald 9 in huis haalt, want je haakt dit dubbeldraads. 

 

Natuurlijk kun je ook mooie knuffels, babydekens en grotere sjaals haken met deze zachte garens! 

Gave resultaten hè? Kun je zelf niet haken, maar wil je toch één van de bovenstaande items in huis halen of weggeven als cadeautje? Neem dan contact op met de haakster door te klikken op de foto! :) 

Durable geeft zelf trouwens ook regelmatig gratis haakpatronen uit die horen bij deze garens. Klik op de foto om het gratis haakpatroon te vinden:

  

  

Hopelijk heb je genoeg leuke ideeën opgedaan en kun je nu lekker aan de slag met Durable Cosy, Cosy Fine of Cosy Extra Fine! 

ps. Wil je weten hoe je zelf een Etsy shop kunt starten, kijk dan hier.

Liefs 

Chantal van Opmaatgehaakt

OMG fanmail OMG Facebook OMG Instagram OMG Pinterest  

< Terug naar blogoverzicht

 

© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss