Menu

Heerlijk, nieuwe inspiratie!

Wij bij OMG zijn altijd bezig om de leukste patronen voor jou te vinden of te bedenken. En we kunnen het niet laten om dan ook de haaknaald erbij te pakken en aan de slag te gaan. We laten jou weten waar je het patroon kunt vinden en welke materialen je nodig bent. Handig, want deze kun je direct bestellen in onze webshop, zodat je ook zelf lekker aan de slag kunt gaan! Ook bloggen wij graag over kleuren, materialen, trends en nieuwe artikelen - wat eigenlijk niet?

 


Yarn and Colors De verschillenYarn and Colors: Wat zijn de verschillen?

Regelmatig krijg ik de vragen: "Haakt Yarn and Colors echt zo fijn?" en "Wat zijn de verschillen tussen Yarn and Colors Musthave en Yarn and Colors Epic? En de Charming dan?".
Hoog tijd voor een blog hierover! Ik behandel ze op volgorde van ... Lees verder

 

 

 

Gratis haakpatroon Bitterballen haken voor KoningsdagBitterballen haken voor Koningsdag! | Gratis haakpatroon

Koningsdag komt eraan en ik dacht.. Wat zal ik eens voor leuks in de kamer neerzetten? Het moet typisch Hollands zijn en zoals je misschien wel weet houd ik ook wel van geinige teksten op mijn letterbord. 

Ineens bedacht ik het: gehaakte bitterballen! ... Lees verder

 


 

Gehaakt walvisje met muziekdoosje erinGehaakte walvis met muziekdoosje erin | DIY

Slaap kindje slaap.. Daar buiten loopt een schaap walvis?! OMG haakte deze leukerd om een  muziekdoosje heen op vraag van Natalie, omdat haar neefje Levi een walvis op zijn geboortekaartje had staan. Het haakpatroon is van ... Lees verder

 

 

 

 


 

© 2017 - 2019 opmaatgehaakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel