< Terug naar blogoverzicht

Mijn ervaring: pakketjes verzenden via MyParcel!Review Myparcel

Verzenden via MyParcel

My-watteh?.. MyParcel! Het is een website waarmee je supermakkelijk PostNL verzendlabels aanmaakt voor: 

  • brieven met digitale postzegel
  • brievenbuspakketjes met track and trace
  • gewone pakketjes

Ik vertel je meer over mijn ervaring met MyParcel.nl, zodat je kunt bekijken of dit ook iets voor jou is. Bijvoorbeeld als je veel haakwerk verkoopt!

Voordeel #1: Gemak
Alles wat je wilt versturen, is in een handomdraai klaar voor verzending. Verstuur je een paar pakketjes per week (of zelfs per maand), dan voer je de losse adressen gemakkelijk in en print je de labels. MyParcel onthoudt de adressen voor een eventuele volgende keer. Vul je een emailadres in van je klant, dan ontvangt hij/zij automatisch de track-and-trace code.

Als je een webshop hebt via MijnWebwinkel, WooCommerce, Lightspeed, CCV, Magento of Shopify, dan staan alle verzendlabels automatisch voor je klaar. Dat scheelt veel werk als je meerdere pakketjes per dag verstuurt! 

De labels print je uit via je gewone huis-tuin-en-keuken-printer. Op papier als je wilt, maar dan moet je ze vastplakken met tape. Je kunt de labels ook printen op handige A4 stickervellen. Doen wij ook, ideaal! 

Wanneer je je pakketjes bij een PostNL punt brengt, hoeven ze alleen nog maar de code te scannen en je kunt weer naar huis. Snelle Henkie ben je dan. Betalen doe je later: de factuur van al je verzonden pakketjes ontvang je 1x per maand. 

Voordeel #2: Overzicht
Je hebt altijd meteen in beeld hebt de status is van alle pakketjes die je verstuurd hebt. Heeft je klant alles al ontvangen? Is er iets vertraagd? Zo kan ik altijd gemakkelijk even met jullie meekijken! Uiteraard heb ik de persoonlijke gegevens hieronder even geblurd.

MyParcel overzicht opmaatgehaakt.nl

Voordeel #3: Financieel voordeel
Je krijgt financieel voordeel met MyParcel. Hoe meer pakketten je verstuurd, hoe meer korting je per pakket krijgt. 
(de prijzen hieronder zijn van april 2021 en zijn excl. btw). Je betaalt alleen voor de pakjes die je daadwerkelijk verstuurt. Je kunt dus ontelbaar veel verkeerde labels en testlabels aanmaken ;) 

Tarieven myparcel opmaatgehaakt.nl

Voordeel #4: Internationaal verzenden
Naast verzenden binnen NL, is het ook peanuts om te verzenden naar andere landen. België, Italië, Spanje.. Je voert gewoon het land in en de website geeft aan of je ook douanepapieren nodig bent. Wanneer je alles hebt ingevuld wordt het juiste label automatisch voor je gemaakt.

Verzenden douaneformulieren myparcel opmaatgehaakt

Voordeel #5: Verpakkingsmaterialen webshop
Het makkelijkste is dus om de labels te printen op A4 stickervellen. Deze koop je bijvoorbeeld in de webshop van MyParcel (gewoon geschikt voor je eigen, normale printer). Ook tape en goede verzenddozen enzo vind je in hun webshop. Je krijgt een leuk welkomstcadeau bij aanmelding van ze, waaronder de handige stickervellen!

Voordeel #6: Support
Is er iets mis met een zending, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met MyParcel. Zij regelen alles met PostNL en zorgen voor een vergoeding van je verzendkosten (of bij een verzekerd pakket voor de waarde). Ik vind het zelf heel fijn om dit kortere lijntje te hebben.

Voordeel #7: Geen abonnement
Er is geen sprake van een abonnement of iets dergelijks, je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk verstuurt. Dat maakt het laagdrempelig. Je kunt je dus gerust aanmelden om rond te neuzen en uit te proberen. Is het niks, dan kom je gewoon nooit meer terug whaha. Is het wel wat, dan kun je lekker doorgaan.

Aanmelden via Opmaatgehaakt.nl
Ik ben dus hartstikke tevreden met MyParcel. Ik ben trouwens niet gevraagd om dit artikel te schrijven o.i.d., het is mijn eigen ervaring. Mocht je wat hebben gehad aan deze blog (haakster of geen-haakster), dan help je mij terug door me een mailtje te sturen met de vraag naar een persoonlijke aanmeldingslink. Wordt jij niks slechter van, en ik krijg er weer wat leuks van MyParcel voor terug. Win-win! :)


Liefs 

Chantal van Opmaatgehaakt

OMG fanmail OMG Facebook OMG Instagram OMG Pinterest  

< Terug naar blogoverzicht

© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss