Retourtermijn
Wil je onverhoopt iets retour sturen? OMG, jammer! Maar geen probleem, je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Na de annulering heb je nog eens 14 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen.

Wat moet ik doen?
Ga je iets retour sturen, druk dan het retourformulier af, vul hem in en voeg deze toe aan je bestelling. Zorg dat de informatie goed leesbaar is. Natuurlijk willen wij onszelf altijd verbeteren en zijn wij benieuwd naar de reden van retournering, maar je bent niet verplicht dit op te geven.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. De artikelen mogen slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.
Stuur je retourpakket naar:

Opmaatgehaakt.nl 
Betreft: Retourneringen
Langeveenseweg 93
7678 VJ Geesteren
Nederland

Retourkosten
De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs altijd goed en pak de artikelen degelijk in, bij voorkeur in de originele verpakking. Zodra je retourzending verwerkt is ontvang je altijd een e-mail hierover.

Terugbetaling
Als alles in orde is stort onze betalingspartner Mollie het bedrag dat je voor de artikelen hebt betaald terug via de betaalmethode die je hebt gebruikt. Reeds betaalde bedragen worden zo snel mogelijk terug betaald -wel zo fijn-. Natuurlijk uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.
Heb je gekozen voor achteraf betalen? Dan wordt je retourzending automatisch verrekend met de openstaande factuur. Stuur je alle artikelen terug, dan stuurt Klarna je een annuleringsfactuur.

Ruilen
Wil je graag iets ruilen? Je kunt het beste de te vervangen artikelen retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen. Op deze manier ben je verzekerd dat het artikel nog voorradig is. We kunnen bestellingen niet met elkaar verrekenen.

Herroepingsformulier
Uiteraard stellen wij het wettelijk verplichte herroepingsformulier beschikbaar. Echter, het handigste om je retour door te geven is via het retourformulier.

© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss