Sorteer op
 • Yarn and Colors Cheerful 002 Cream
  Yarn and Colors Cheerful 002 Cream
  € 6,00
 • Yarn and Colors Cheerful 009 Limestone
  Yarn and Colors Cheerful 009 Limestone
  € 6,00
 • Yarn and Colors Cheerful 015 Mustard
  Yarn and Colors Cheerful 015 Mustard
  € 6,00
 • Yarn and Colors Cheerful 026 Satay
  Yarn and Colors Cheerful 026 Satay
  € 6,00
 • Yarn and Colors Cheerful 029 Burgundy
  Yarn and Colors Cheerful 029 Burgundy
  € 6,00
 • Yarn and Colors Cheerful 101 Rosé
  Yarn and Colors Cheerful 101 Rosé
  € 6,00
 • Yarn and Colors Cheerful 069 Petrol Blue
  Yarn and Colors Cheerful 069 Petrol Blue
  € 6,00
 • Yarn and Colors Cheerful 090 Olive
  Yarn and Colors Cheerful 090 Olive
  € 6,00
 • Yarn and Colors Cheerful 096 Shark Grey
  Yarn and Colors Cheerful 096 Shark Grey
  € 6,00
 • Yarn and Colors Cheerful 099 Anthracite
  Yarn and Colors Cheerful 099 Anthracite
  € 6,00

Yarn and Colors Cheerful is heerlijk zacht, warm en volumineus!

Yarn and Colors Cheerful staat voor vrolijkheid en inderdaad.. Hier word je vrolijk van! Het is een volumineus garen dat is gemaakt van 60% wol en 40% acryl. Hierdoor is het heerlijk zacht en warm! Je haakt het op haaknaald 7 voor een chuncky effect. Het heeft een getwijnde look en het is perfect geschikt voor warme winterkleding en -accessoires, zoals vesten, truien, mutsen en sjaals!

De voordelen van Yarn and Colors Cheerful

Yarn and Colors Cheerful is heerlijk warm, dankzij de mix van wol en acryl. Het geeft jouw winterse haakproject een prachtige chuncky look, wat het meteen helemaal van deze tijd maakt! Daarbij heeft Yarn and Colors Cheerful een mooie, getwijnde draad. Dat betekent dat er draden om elkaar heen zijn gedraaid. We weten zeker dat je zult genieten van dit mooie garen!

De eigenschappen van Yarn and Colors Cheerful

Yarn and Colors Cheerful haak je op naald 7. Op een bol zit zo’n 100 gram, goed voor 120 meter garen. Het is een mix van 60% wol met 40% acryl. Maak je een trui van maat 40, gebruik dan zo’n 4 bollen. Je kunt je haakwerk wassen in de wasmachine op een wolprogramma tot 30 ºC. Strijk en bleek het eindresultaat niet en doe het niet in de wasdroger. Leg het plat neer te drogen!

Over Yarn and Colors

Yarn and Colors is opgericht om de haakwereld te kleuren. Met liefde hebben zij een geweldig kleurenpalet van 100 verschillende kleuren samengesteld die je in elke lijn opnieuw tegenkomt. Zo kun makkelijk mixen en combineren!

Yarn and Colors staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteitverhouding. De prijs is lager dan een gemiddeld ander merk, terwijl wij (en vele andere haaksters) vinden dat dit garen het allerfijnste haakt. Het glijdt letterlijk over onze haaknaald en daar houden wij zo van! Daarnaast splijt het niet en komen wij zelden knoopjes in de bol tegen. De kleuren stralen erover. En eerlijk is eerlijk; wij houden van Nederlandse merken die van deze tijd zijn! Ze gebruiken zulke leuke namen voor hun kleuren. Zeg eens: “Yarn and Colors Must-have Lollipop” .. Mmm dat klinkt toch lekker?

Naast Yarn and Colors Cheerful hebben wij ook Yarn and Colors Must-haveYarn and Colors Charming en Yarn and Colors Epic in ons assortiment. Ben jij benieuwd naar de verschillen tussen deze lijnen van Yarn and Colors? Lees dan eens onze inspiratieblog: Yarn and Colors: wat zijn de verschillen?

 

© 2017 - 2020 opmaatgehaakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel