Sorteer op

Yarn and Colors Glamour is prachtig glittergaren!

Yarn and Colors Glamour is een gaaf glittergaren en geeft je haakwerk een schitterend effect, letterlijk! Het is verkrijgbaar in goud, zilver en rosé goud. Heel cool! Het is geschikt voor haaknaald 2. Of je combineert het met een ander garen en pakt er een grotere haaknaald bij. Op die manier verwerk je een glittertje in elk project! Kleding, dekens, knuffels en andere woonaccessoires krijgen zo een speels karakter.

De eigenschappen van Yarn and Colors Glamour

  • geeft je haakwerk een glamoureus, feestelijk effect
  • het is dunner dan menig ander glittergaren, waardoor je het goed kunt combineren met bijv. katoengaren op naald 2.5
  • je kunt er leuke versieringen mee maken 
  • je kunt het met een andere draad meehaken voor een extra speels effect
  • er zit 158 meter garen op een bol van 20 gram
  • was het voor alle zekerheid in een handwasje van max 30 ºC

Over Yarn and Colors

Yarn and Colors is opgericht om de haakwereld te kleuren. Met liefde hebben zij een geweldig kleurenpalet van 100 verschillende kleuren samengesteld die je in elke lijn opnieuw tegenkomt. Zo kun makkelijk mixen en combineren!

Yarn and Colors staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteitverhouding. De prijs is lager dan een gemiddeld ander merk, terwijl wij (en vele andere haaksters) vinden dat dit garen het allerfijnste haakt. Het glijdt letterlijk over onze haaknaald en daar houden wij zo van! Daarnaast splijt het niet en komen wij zelden knoopjes in de bol tegen. De kleuren stralen erover. En eerlijk is eerlijk; wij houden van Nederlandse merken die van deze tijd zijn! Ze gebruiken zulke leuke namen voor hun kleuren. Zeg eens: “Yarn and Colors Must-have Lollipop” .. Mmm dat klinkt toch lekker?

Naast Yarn and Colors Glamour hebben wij ook Yarn and Colors Must-haveYarn and Colors Charming en Yarn and Colors Epic in ons assortiment. Ben jij benieuwd naar de verschillen tussen deze lijnen van Yarn and Colors? Lees dan eens onze inspiratieblog: Yarn and Colors: wat zijn de verschillen?

 

© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss