Haakbenodigdheden voor gehaakt baby- en kinderspeelgoed

Opmaatgehaakt.nl is dé specialist als het gaat om haakbenodigdheden voor gehaakt baby- en kinderspeelgoed. Wil je zelf een speenkoord maken? Zelf een bijtring of rammelaar maken? Of zelf een muziekmobiel maken? Alles kun je hier vinden. Of haak zelf een babygym of wagenspanner bijvoorbeeld!

Houten bijtringen en babyproof kralen

Vind houten bijtringen en kralen zoals blank houten kralen, babyproof kralen, babyproof figuurkralen en letterkralen onder haakbenodigdheden. Gebruik ze om zelf een bijtring te maken bijvoorbeeld!

Veiligheidsoogjes en veiligheidsneusjes

Ronde veiligheidsoogjes worden door bijna elke haakster wel in alle maten gebruikt om de leukste knuffels te haken. Wist je dat we ook ovalen veiligheidsoogjes en gekleurde veiligheidsoogjes hebben? Ook vind je bij ons veiligheidsneusjes voor hondjes, veiligheidsneusjes voor beertjes en veiligheidsneusjes voor katten.

Geluid voor in gehaakt babyspeelgoed

Daarnaasat bieden we alles op het gebied van geluidjes in en om je haakwerk. Denk aan losse houten muziekmobielen en kunststof muziekmobielen, muziekdoosjes –zelfs wasbare muziekdoosjes en minimuziekdoosjes. En natuurlijk piepers, rammelkralen, knisperfolie en belletjes in leuke kleuren! Ze maken je haakwerk meteen een stuk interessanter voor kleintjes –en geef ze eens ongelijk, het is ook leuk!

Satijnkoord, waxkoord en koordelastiek combineer je met speenclips, wagenclips en maxi-cosi hangers

Ga je zelf een wagenspanner haken? Kies dan een leuke kleur koordelastiek uit en combineer deze met twee speenclips en twee koordstoppers om hem te bevestigen aan de kinderwagen. Op sommige kinderwagens past de wagenclip overigens beter; even goed kijken dus. Waxkoord wordt voornamelijk gebruikt voor het zelf maken van een bijtring. Kies leuke babyproof kralen en letterkralen uit en hang er een houten bijtring vormpje om voor een tof resultaat! Ga je zelf een speenkoord maken, kies dan een mooie kleur satijnkoord uit met letterkralen en babyproof kralen. Vergeet de speenclip niet en maak hem af met een hippe BIBS speen! Ook kies je voor satijnkoord als je zelf een maxi-cosi hanger gaat maken. Dit is ideaal in combinatie met de maxi-cosi clip.

Zelf een babygym maken?

Bespaar jezelf de moeite van het zagen, schuren en boren.. Ga voor een stevige babygym die door de EU is goedgekeurd! Onze babygyms worden geleverd zonder speelgoed eraan, dus je kunt er  je volledige creativiteit op loslaten! 

Vulling voor gehaakte knuffels en amigurumi

Wanneer je knuffels haakt en amigurumi haakt kun je natuurlijk niet zonder vulling. We hebben zakken van 200 en 400 gram beschikbaar en vergis je niet; dat zijn echt wel grote zakken! De vulling voor gehaakte knuffels is gemaakt van fiberfill en wasbaar op maximaal 60 ℃.

Haakbenodigdheden of haakfournituren?

Onder haakbenodigdheden vind je alles wat je in gehaakte knuffels en amigurumi, wagenspanners, bijtringen, muziekmobielen, babygyms, rammelaars en speenkoorden aan materiaal gaat zitten als je het zelf maakt of haakt.
Onder haakfournituren vallen de gereedschappen die je nodig bent om dit allemaal zelf te haken. Denk bij fournituren aan:

  • Haaknaalden
  • Stopnaalden
  • Scharen
  • Steekmarkeerders
  • Koordstoppers
  • Toerentellers
  • Opbergers
  • Lijm
  • Punnikmolens en punnikijzerdraad

 

© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss