Geluidjes voor het haken

Haak je graag voor baby’s en kinderen? Dan weet jij als geen ander dat de combinatie van je haakwerk met geluid het recept is voor succes! Verstop rammelkralen, rammelschijfjes of knisperfolie in je amigurumi en de aandacht van het kleintje is meteen getrokken. Of ga je een muziekdoosje haken en verstop je een leuk muziekje in je gehaakte knuffel? Natuurlijk is het ook gaaf om een muziekmobiel of boxmobiel te maken, deze hang je boven de box of bij het ledikantje. Niet alleen het mooie muziekje is interessant, maar er zit ook nog een draaimechanisme in muziekmobielen waardoor je kleine gehaakte knuffeltjes gezellig rond draaien boven de baby!

Wist je trouwens dat wij bij bijna al onze geluidjes handige YouTube video’s hebben opgenomen? Beluister meteen de muziekdoosjes voor een voorbeeld, of bekijk en beluister wat dat knisperfolie nu eigenlijk doet!

Piepers, rammelkralen, knisperfolie en belletjes

Ga je een rammelaar haken? Eentje op een bijtring of ga je voor een rammelaar in een andere vorm? Dan kun je natuurlijk niet zonder een rammelkraal! Ze zijn in diverse maten beschikbaar, des te groter je haakwerk des te groter kies je de rammelkraal uit. Of ga voor een plat rammelschijfje, soms wel zo handig!

Knisperfolie is fantastisch leuk. Je verstopt het in kleine onderdelen van je amigurumiknuffeltje of rammelaar –zoals oortjes staartjes en armpjes- of je haakt er knisperende knuffeldoekjes mee! Door het lieve, knetterende geluid trek je meteen de aandacht van je kleine zodra ze het bewegen. Je hebt steeds maar een beetje knisperfolie nodig. Bestel een vel knisperfolie van 30 x 50 en je hebt genoeg voor heel wat haakwerkjes!

Belletjes zijn superleuk om onderaan een gehaakte maxi-cosy hanger te rijgen of om te combineren met een gehaakte wagenspanner bijvoorbeeld. Zo trekt je haakwerk tijdens het rijden de aandacht van de baby, een lachje is gegarandeerd! Heb gezien dat we niet alleen zilveren belletjes hebben, maar ook gekleurde belletjes in diverse maten?

Muziekdoosje haken

Ben je van plan om een muziekdoosje te haken? Dan ben je bij Opmaatgehaakt.nl aan het juiste adres. Bij ons weet je namelijk zeker dat je geen vals muziekdoosje ontvangt, omdat wij ze speciaal inkopen bij een gerenommeerd Europees bedrijf. Zo belangrijk, na al die uurtjes die je in je mooie haakwerk stopt! Een muziekdoosje past eigenlijk al snel in elk gehaakt knuffeltje, zoek dus gerust het leukste haakpatroon uit en verstop het muziekdoosje erin! En valt je haakwerk toch wat klein uit, ga dan voor een mini-muziekdoosje! Wist je dat je de mini’s gewoon mee kunt wassen? Handig!

Muziekmobielen en boxmobielen haken

Gehaakte muziekmobielen zijn zo gaaf! Superinteressant voor baby’s, lief voor in de babykamer én nog eens leuk om zelf te haken! OMG heeft diverse losse, draaiende muziekmobielen in het assortiment, waaronder:

© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss