Over OMG
Over Chantal"OMG? Dat betekent toch Oh My God?"
Ha absoluut! En het betekent ook Op Maat Gehaakt. En dat zijn wij!

Of je nu aanstaand, beginnend of gevorderd haakster bent: iedereen kan (op maat) haken! 
Wij zijn gek op het haken van knuffels, baby- en kinderspeelgoed en woonaccesoires. Daarom hebben wij al onze favoriete benodigdheden met zorg geselecteerd en beschikbaar gesteld via deze webshop. Voor jou geen lange zoektochten, geen miskopen, geen twijfels. Gewoon in één keer goed: dat is toch tof?

Daarnaast inspireren we je graag via de OMG inspiratieblog. We vertellen je precies welk garen en welke andere producten we hebben gebruikt en hoeveel. Zo kun jij direct aan de slag en verlies je geen tijd. Ook verkopen we kant-en-klaar gehaakte cadeautjes en verzorgen we binnenkort workshops.


Over Chantal
Samen met mijn grote liefde Geert-Jan en ons hondje Pluk woon ik in Hardenberg. Stiekem vertel ik er altijd wel even bij dat ik eigenlijk een Groningse ben ;).. 

Met een oma die vroeger handwerkjuf was en een moeder die altijd creatief bezig is, kon het haast niet missen. Ik zou gaan haken. Maar waar moest ik beginnen? Welk garen is geschikt? Onee, bestaan er meerdere maten haaknaald? En waar haal ik oogjes en vulling? Is het wel babyproof?  

Uiteindelijk is de knuffel er gekomen! Trots haakte ik verder. Ik vond het zó leuk en ontspannend om te doen: dit is mijn ding! Ik ontdekte nieuwe steken, handige foefjes, de beste garens, de fijnste haaknaald. Hoe meer ik haakte, hoe meer vragen ik kreeg over welke materialen ik gebruikte. En zo ontstond langzaamaan Opmaatgehaakt.nl!   

OMG dus. Wow. Een échte webshop. Ook voor mij is het tof en inspirerend en het geeft zoveel energie. Ik kan er mijn creativiteit volledig in kwijt. Heerlijk om dagelijks met al die kleurtjes in de weer te zijn. En mijn hart maakt elke dag opnieuw een sprongetje als ik nieuwe of terugkerende OMG fans mag verwelkomen. Welkom dus! :)

Liefs,

Chantal Kant - Opmaatgehaakt.nl

PS. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor OMG fanmail of volg ons via Social Media!
Volg je ons via Instagram, dan volgen we je graag terug. Want ook jij inspireert ons!


OMG op InstagramOMG op FacebookOMG op Pinterest

© 2017 - 2021 opmaatgehaakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel