Betalingsmogelijkheden

Alle betalingen verlopen via onze bekende en betrouwbare partner Klarna
Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze betaalmethodes. Jij shopt, dus jij bepaalt hoe jij betaalt:

Achteraf betalen

Met het populaire achteraf betalen kun je direct een bestelling plaatsen en hoef je pas te betalen nadat je de producten hebt ontvangen. Op deze manier weet je zeker waar je voor betaalt en betaal je alleen voor de producten die je daadwerkelijk houdt. Je kunt betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.

iDeal

Bij deze bekende betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEal zonder dat jij je daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard

Je kunt betalen met je MasterCard of Visa. Je voert je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig in en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Bij bestellingen van € 500,- of hoger kun je niet met creditcard betalen. Kies dan voor iDEAL.

Eenmalige machtiging

Je geeft ons een eenmalige machtiging af om het bedrag van jouw bestelling eenmalig van je rekening af te schrijven.

Via een online overschrijving via Sofort
OMG is er ook voor Belgische klanten. Deze betalingsmogelijkheid is speciaal voor België met o.a. KBC, Belfius en andere Belgische banken.


Veilig betalen
Veiligheid staat bij betalingen voorop. Daarom werken wij alleen via onze betrouwbare partner Klarna. Zodra Klarna akkoord is met jouw betaling, ontvangen wij daarvan bericht en gaan wij aan de slag met je bestelling. De verbinding verloopt via beveiligde SSL-verbindingen. Je kunt deze verbinding herkennen doordat het internetadres begint met https:// in plaats van http://.

De gegevens die je doorgeeft om te betalen zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door OMG worden gelezen of door derden worden achterhaald. Wist je trouwens dat je via Klarna automatisch een aankoopbescherming hebt? (Sofort klanten moeten dit apart aangeven)

Betalingsinformatie Klarna en Opmaatgehaakt.nl

Je betaalt je bestelling dus aan onze betalingspartner Klarna. De betalingsgegevens zijn terug te vinden op de factuur die je per e-mail van Klarna hebt ontvangen. Hierin staat ook het betalingskenmerk wat je moet vermelden bij je betaling. 

Begunstigde: Klarna AB
IBAN: NL76 INGB 0006 0224 49
BIC/SWIFT: INGBNL2A
 

Let op: onderstaande betalingsgegevens niet gebruiken voor je overschrijvingen. Zie de correcte betalingsgegevens hierboven en in de e-mail die je van onze betalingspartner Klarna ontvangt.
Rekeninghouder: Opmaatgehaakt
IBAN: NL18 KNAB 0257434380
BIC/SWIFT: KNABNL2H

 

© 2017 - 2021 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss