< Terug naar blogoverzicht

Start je eigen webshop bij Mijnwebwinkel.nl via OMG met 10% korting!

Is het tijd om een webshop te openen voor al je haakcreaties? Of ga je iets anders verkopen? Gaaf! Tot 10 producten is een webshop via mijnwebwinkel.nl helemaal gratis. Wil je meer producten aanbieden, dan ontvang je via deze link het eerste jaar 10% korting op je webshop, OMG! Ik vertel je hoe het werkt... 

Korting mijnwebwinkel.nl via opmaatgehaakt.nl

Mijnwebwinkel.nl

Toen ik Opmaatgehaakt.nl wilde beginnen, begon de zoektocht: op welk platform gaat mijn webshop draaien? Het moet eenvoudig zijn, maar tegelijkertijd moet het best wat mogelijkheden bieden! Je wilt dat je klanten veilig kunnen afrekenen bijvoorbeeld, maar je hebt niet de kennis om dit zelf allemaal te programmeren. 

Uiteindelijk koos ik voor Mijnwebwinkel.nl en ik ben er hartstikke tevreden over! Mijnwebwinkel.nl is een toegankelijk platform; heel veel functies zijn al ingesteld en geregeld omdat ze zich richten op.. juist.. webshops! Hierdoor kun jij je richten op wat je het liefste doet: haken en haakcreaties verkopen! Tuurlijk; in het begin is het even uitvogelen van hoe en wat, maar je hebt geen programmeerkennis nodig om tot een mooi en goed resultaat te komen. Ik heb zelf trouwens veel gehad aan de blogs, de vraag en antwoord pagina en de helpdeskmedewerkers :)

Je eigen webshop maken

Natuurlijk begint het met het verzinnen van een leuke naam voor je webshop. En dan kan het echte werk beginnen! Je gaat kleuren kiezen, pagina's inrichten, artikelen toevoegen (productteksten schrijven, foto’s uploaden, je prijs bepalen, je voorraad invoeren) etc.. Je kiest hoe klanten kunnen betalen en kiest eventueel voor een verzendpartner. Misschien wil je ook een gastenboek voor reviews erbij, of wil je een nieuwsbrief verzenden? Er kan zoooooveel! Ik vond dit zelf een ontzettend leuk avontuur waarbij je steeds meer functies van Mijnwebwinkel leert ontdekken. 

Gratis of 10% korting via OMG

Gratis!? Ja! Indien je niet meer dan 10 artikelen aanbiedt is Mijnwebwinkel.nl altijd gratis. Je beschikt dan niet over alle voordelen, kijk daar even goed naar. Wil je een stap verder gaan, dan ga je voor een PRO webshop. Je krijgt dan een eigen domein en e-mailadres, kunt filters en keuzelijsten instellen en tot 2500 artikelen plaatsen. Je webshop wordt geoptimaliseerd voor Google en je kunt gebruik maken van de checkout functie. Je hebt geen kvk nummer of btw nummer nodig om een PRO webshop te beginnen, dus het is erg laagdrempelig. Het kost €24 exclusief BTW per maand*. Maar ik heb een cadeautje voor je: open je je shop via deze link met de code OPMAATGEHAAKT10, dan ontvang je het eerste jaar 10% korting**! Scheelt mooi weer, toch? Start je eerst gratis (om eens te neuzen bijvoorbeeld) en stap je binnen een maand over naar een PRO of PREMIUM webshop, dan geldt het aanbod ook. 

En, ga je ervoor? Dan wens ik je heel erg veel plezier en succes toe met het inrichten en runnen van je webshop!


Liefs 

Chantal van Opmaatgehaakt

OMG fanmail OMG Facebook OMG Instagram OMG Pinterest  

* Deze blog is in 2020 geschreven. Bedragen, werkwijzes en voorwaarden kunnen in de tussentijd gewijzigd zijn door Mijnwebwinkel.nl.
** De actie loopt sowieso t/m 31 december 2021. Niet geldig voor bestaande klanten van Mijnwebwinkel.nl. Het aanbod geldt ook wanneer je gratis start en binnen een maand upgrade naar PRO of PREMIUM. De link is geldig voor iedereen; ook als je niet haakt ;) 

< Terug naar blogoverzicht

© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss