< Terug naar blogoverzicht

Haken uit kinderboeken | Gonnie het Gansje haken met dit gratis haakpatroon!

Gonnie het Gansje

De korte verhalen van Olivier Dunrea over Gonnie het Gansje zijn onwijs populair bij de kleinste kinderen. Gonnie is een superschattig gansje die altijd haar rode lievelingslaarsjes draagt. Ze heeft ook veel vriendjes; Gijsje, Bo en Eddie en Ollie. Samen beleven ze vanalles! Zelf vind ik de onschuldige verhaaltjes met een kleine boodschap erin ook erg leuk, en ik vind de illustraties zo lief! Ook hebben de boekjes harde, kartonnen bladzijdes waardoor kinderen lekker zelf kunnen bladeren.

Gratis haakpatroon gonnie gansje kinderboek

Gonnie & vriendjes - Zoek en vind

Tijs zijn favoriete boek is Gonnie & vriendjes - Zoek en vind. Ik kreeg het als cadeautje tijdens mijn zwangerschap van mijn moeder en zag mezelf al helemaal zitten als moeder in de voorleesstoel :) Het is een boek waarin je allemaal grappige flapjes, lapjes, schuifjes, geurtjes en piepjes tegenkomt voordat je kleine Ollie gevonden hebt! Mijn moeder had natuurlijk allang geschoten dat dit boek aan zou slaan, want door al deze leuke dingetjes is het zo'n interactief boek voor de allerkleinsten. Officieel zijn de boeken van 2 tot 4 jaar, maar ik gebruikte hem al veel eerder. Vooral het aaien van de zachte bizon en het koekeloeren onder de bloempot vindt Tijs (nu 1.5 jaar) erg interessant! Zodra Tijs: "kwak kwak!" zegt, weet ik dat het tijd is om Gonnie voor te lezen ;)  

Gratis haakpatroon Gonnie het Gansje

Gratis haakpatronen Gonnie het Gansje

Het ultieme kraamcadeautje is wel zo'n Gonnie-boek mét een handgehaakte Gonnie erbij. Knuffelen met het liefste gansje, terwijl je naar de mooie plaatjes kijkt en naar de verhaaltjes luistert die papa, mama, opa of oma voorleest. En het is een cadeau dat altijd in de smaak valt, in tegenstelling tot smaakgevoelige kleertjes bijvoorbeeld. @ByFroukje ging je al voor en haakte onderstaande prachtige gansjes op bestelling. (Mocht je zelf niet kunnen haken en zo'n kant-en-klaar gehaakt gansje willen hebben, neem dan zeker contact op met haar!)

Gonnie haken - Gehaakt door ByFroukje Ollie haken Gonnie - Gehaakt door ByFroukjeGonnie haken - Gratis haakpatroon - opmaatgehaakt.nl

 
De benodigdheden om Gonnie het Gansje te haken

Al deze geweldige, gratis haakpatronen zijn van Haakhooked en kun je hier opvragen. En de benodigdheden? Die shop je natuurlijk hier bij Opmaatgehaakt.nl. Bijvoorbeeld voor Gonnie:

Gonnie boekjes kopen via bol.com

De mooie, grote flapjesboeken en de kleinere (goedkopere) boekjes shop je gemakkelijk via bol.com. Klik op één van de onderstaande titels om er meteen een in huis te halen!

Bol.com

Gonnie en vriendjes zoek en vind   Gonnie en Gijsje in Ganzenpas   Gonnie haken  Kinderboek haken  Gonnie haakpatroon   Ollie wil ook - Gonnie gansje haken

Veel plezier met het geven van je top-kraamcadeau!

Liefs 

Chantal van Opmaatgehaakt

OMG fanmail OMG Facebook OMG Instagram OMG Pinterest  

< Terug naar blogoverzicht

 

Deze blog bevat affiliate links en is in feb. '22 geschreven. Patroontjes, linkjes, prijzen etc. kunnen natuurlijk in de tussentijd gewijzigd zijn.

 

© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss