Sorteer op

Garenpakketten voor de ring dieren handig!

Heb je al deze ring dieren gezien van crochet & Design by monique? Hoe leuk zijn ze. Wij hebben toestemming van Monique en Anita om hun foto's te plaatsen. En alleen exclusief bij ons zijn deze garenpakketten te verkrijgen. Hoe handig is dat. Zo heb je alles in 1 keer in huis en bespaar je tijd.  Het haakpatroon koop je bij Monique zelf. Stuur haar even een pb messenger monique.knoefterwelle en zij zorgt dat je het haakpatroon in huis krijgt.

Wat zit er bij een garenpakket inbegrepen?

Per garenpakket vertellen we je de inhoud van het pakket. Dit zijn vaak de benodigde garens, veiligheidsoogjes, de metalen ring of kussenvulling bijvoorbeeld. Soms gaan we er vanuit dat je bepaalde benodigdheden al in huis hebt. Deze zitten dan niet standaard bij het garenpakket inbegrepen. Je kunt ze los bijbestellen indien nodig. Denk aan de benodigde haaknaald, een stopnaald, een schaartje, een toerenteller of stekenmarkeerders. 

Een breed assortiment haakpakketten bij Opmaatgehaakt.nl

Bij Opmaatgehaakt.nl vindt je een breed assortiment haakpakketten. Zo zijn wij fan van de haakpakketten van Yarn and Colors, maar hebben wij ook onze eigen haakpakketten samengesteld. Wat dacht je bijvoorbeeld van de amigurumis van Sugary Sweet Design en van de gehaakte knuffels van Piekje?  In één klik haal je alle benodigdheden in huis!

Heb je ook gezien dat we andere haakpakketten in de webshop hebben gezet? Je vindt bij Opmaatgehaakt.nl:

Haakpakketten met diverse merken garens

Omdat we bij Opmaatgehaakt.nl zoveel verschillende soorten garens verkopen, vinden we het superleuk om daar ook zoveel mogelijk haakpakketten mee samen te stellen. Yarn and Colors, Scheepjes, Catania, Durable, RicoDesign... Je vindt al deze merken terug in onze haakpakketten!

© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss