< Terug naar blogoverzicht

Teckelsleutelhangers haken | DIY

De plaatselijke trimsalon Doggy Style in Hardenberg vroeg me om wat leuks te haken om met de puppies uit haar nestje teckels mee te geven. Ik hoefde niet lang na te denken, want hoe leuk is het als je een sleutelhanger meekrijgt wanneer je je puppie ophaalt?

DIY - Wat heb je nodig?Uncicorn haken - OMG inspiratieblog

Wil jij dit ook graag maken? Strak plan!
Alle benodigdheden vind je in onze webshop:

Natuurlijk kun je ook een andere kleur bruin uitkiezen, de Yarn and Colors Must-have familie heeft genoeg keuze! 

Mini teckels haken

Pica Pau - Maak 20 kleurrijke amigurumidiertjes

Misschien is het je al opgevallen dat dit teckeltje een verkleinde versie is van de gehaakte Teckel Sam van Stip en Haak. Het patroontje van de mini teckel is 'Sammy het kleine teckeltje' van Mingle Mangle Crochet. Je kunt hem hier vinden, het is hartstikke makkelijk te volgen en een sleutelhanger van dit teckeltje is dan ook zo gemaakt! 

Zelf heb ik nog wat Yarn and Colors Epic in wit achter de veiligheidsoogjes geborduurd. De oogjes springen er zo echt uit en dat vind ik zoooo schattig! Ook vond ik het komisch om de achterkant in één kleur te haken, wat een beetje het effect geeft van een luier of een klein broekje. Whaha! 

Natuurlijk kies je de kleurtjes die favoriet zijn van jezelf, of van degene aan wie je hem gaat geven. Welke kleuren kies jij? 

We vinden het superleuk om jouw resultaat te zien, tag je ons via @opmaatgehaakt als je een  teckelsleutelhanger af hebt en op Facebook of Instagram hebt gedeeld? 

 

Eenhoorn haken van PIcaPau met Opmaatgehaakt.nl          Gehaakte unicorn Pica pau en OMG


Veel haakplezier 

 

OMG fanmail OMG Facebook OMG Instagram OMG Pinterest  

< Terug naar blogoverzicht

© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss