OMG aanrader!

Punnikmolen / Breimolen Prym (Basic punnikmolen)

Artikelnummer: 120400000
Artikel 1 van 7
€ 23,60 (incl. btw)

Vind jij die gepunnikte namen ook zo leuk voor in de kinderkamer of als kraamcadeau? Maak ze zelf met zo'n handige punnikmolen! Opmaatgehaakt.nl is dé expert op gebied van punniken, je bent hier dus aan het juiste adres! 
Deze punnikmolen van Prym -ook wel mini-breimolen genoemd- is een kleine molen waarmee je lange, stoere koorden kunt maken. Zorg dat je draad goed om de haakjes zit, hang het gewichtje aan het uiteinde van je draad en draaien maar! Vervolgens doe je wat van ons perfecte ijzerdraad in het midden van de streng en vorm je alles wat je maar wilt; namen, woorden, figuurtjes... Het geschikte garen voor punniken met deze basic molen is 100% katoen voor haaknaald 2.5. Het garen Yarn and Colors Must-have is dus perfect, bestel gelijk wat leuke kleurtjes mee! 

Ben je van plan om af en toe punniknamen te gaan maken, dan kun je met deze basic punnikmolen prima uit de voeten. Ga je vaker punniknamen maken of zelfs verkopen, dan raden we de Tulip punnikmolen aan. 

OMG favoriet, want:

  • je maakt hiermee de mooiste punniknamen
  • kunt snel meters maken
  • het is makkelijk in gebruik
  • het resultaat is stoer en gelijkmatig
  • heeft een handig gewichtje die je om je koord kan hangen. Het gewichtje verplaats je zo steeds weer omhoog. 

Gratis extraatje: koop je je punnikmolen bij Opmaatgehaakt.nl, dan mag je na het plaatsen van je bestelling een mailtje sturen naar info@opmaatgehaakt.nl om "De 13 beste punniktips van Opmaatgehaakt.nl" aan te vragen! 

Eigenschappen
Merk Prym
Kleur Paars
Inbegrepen Punnikmolen, instructies, een slinger en gewichten
© 2017 - 2024 Opmaatgehaakt.nl | sitemap | rss